Vols enviar-me una dita tòpica i encara no he obert el municipi corresponent? Fes-m'ho arribar a través d'aquest formulari.

dimecres, 8 d’agost del 2012

Atzeneta del Maestrat


Atzeneta del Maestrat (Alt Maestrat, País Valencià)

Gentilici
Atzenetí, -ina

Dites tòpiques
  • A Atzeneta, tots p...1 per la bragueta.
Nota1: El "p..." de l'autocensura de la dita tòpica, ha de ser, per sentit, pixen.

Clica en la imatge per anar al mapa de Google

4 comentaris:

Résped ha dit...

Atzeneta, llarga i estreta. Es diu per la forma del poble.

Les males llengües completen la dita (amb "espardenyà" en castellà: Atzeneta llarga i estreta, la que no és puta, és alcahueta.

Pd: el cptcha (els caràcters per demostrar que no sóc un robot) és prou frustrant. Te recomane la moderació de comentaris antics, dóna un poquet més de faena, però jo pense que és millor.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Résped, suposo que aquesta dita és aplicable a Atzaneta del Maestrat. Amb noms de pobles repetits (també hi ha Atzaneta d'Albaida, em trobo sovint que es diuen en un lloc i de vegades, erròniament o per exportació forçada, s'apliquen a altres municipis que es diuen igual d'un altre indret.

He tret de moment la validació amb captcha. És la millor garantia contra robots que escampen spam. Si no arriben, de moment ho deixarem així, per comoditat dels comentaristes, que són els qui han de tenir totes les facilitats.

Résped ha dit...

Uy, quin cap el meu! La dita és d'Atzaneta d'Albaida, ja que conec gent d'aquest poble i per la meua afició als refranys sempre vaig preguntant els de la zona. Perdona, no sé com ho he fet per no llegir-ho bé, estava mirant algunes pàgines i pensava que feia el comentari on tocava.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Arreglat! :-)