Vols enviar-me una dita tòpica i encara no he obert el municipi corresponent? Fes-m'ho arribar a través d'aquest formulari.

Anunci

El mapa de les dites dels pobles dels Països Catalans (Paremiologia tòpica) és un projecte de recuperació de les denominacions tradicionals dels pobles a través dels refranys i les cantarelles populars.

Aquest projecte combina tradició i modernitat: recull els refranys geogràfics en llengua catalana i els mostra geolocalitzats en un mapa de Google Maps.

A més pretén ser un projecte col·laboratiu, obert a la participació dels usuaris, a través dels comentaris del blog i de formularis per aportar noves dades.

Té molt potencial de tràfic a internet (en els primers mesos de difusió acumula vora 10.000 visitants únics i gairebé 40.000 pàgines mostrades) i per això, per autofinançar-se i aconseguir els fons necessaris per encarregar una pàgina web dinàmica, moderna i funcional ofereix la possibilitat d'anunciar-s'hi. 

El tracte és un acord de micropatrocinatge anual (renovable si l'acord és satisfactori per ambdues parts) per només 25 € (preu promocional actual) per anunciar un negoci, botiga o entitat en la fitxa del blog i del mapa de cada municipi concret, en exclusiva (un únic anunciant per municipi), a canvi d'un retorn en forma de visites de gent interessada en informació del municipi concret.

Si hi esteu interessats, empleneu aquest formulari i us enviaré una proposta formal de micropatrocinatge.

I com que una imatge val més que mil paraules, vegeu en una seqüència d'imatges un exemple de micropatrocinatge d'un negoci en un dels municipis:

Espai amb els altres micropatrocinadors
Espai a la fitxa del blog
Espai al mapa de Google